-

Palveluliikenne

Palveluliikenne 1.8.2020 alkaen 
 
Tyrnävällä liikennöi JS Matkat Oy palveluliikenne. Liikenteen tarkoituksena on parantaa iäkkäiden ja liikuntarajoitteisten kuljetuspalveluja sekä hoitaa koululaisten hammashoitokuljetukset (Temmes ja Murto).  
 
Palveluliikenne toimii arkipäivisin ma-pe klo 7:30-15:00 välisenä aikana.  
 
Kiinteät palveluliikenteen kuljetukset: 
- iäkkäiden päivätoimintakuljetukset Temmekselle
- iäkkäiden päivätoimintakuljetukset Tyrnävän keskustaan/Kotola
- asiointiliikenne Kempeleeseen / kauppakeskus Zeppelin ja Zimmari
- asiointiliikenne Liminkaan / kuntakeskus
- pienryhmien asiointi- ja päiväretkikuljetukset (mielenterveyskuntoutujat, kuntouttava työtoiminta, nuorten työpaja yms.) Tyrnävän kunnan alueella. 
 
Kiinteiden kuljetusten väliaikoina palveluliikenne toimii kutsuliikenteenä, jolloin asiakas tilaa kyydin (tähän sisältyvät myös koululaisten hammashoitokuljetukset / Temmes). 
 
Palveluliikenteen maksu asiakkaalle vastaa Oulun seudun joukkoliikenteen mukaista vyöhykehintaa. Kuljettaja perii omavastuuosuuden asiakkaalta. Koululaisilta ei omavastuuosuutta peritä. Kuljettaja avustaa tarvittaessa asiakasta. 
 
Kuljetuksen saa tilaamalla numerosta 050 321 4190 
 
Kuljetusten tilaaminen: asiakkaita suositellaan tilaamaan ennalta tiedossa olevat kuljetukset edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. Kerralla voi tilata useampia matkoja. 
 
JS Matkat palveluliikenne voi tehdä vähäisiä muutoksia liikenteen sopimuksen mukaisiin nouto- ja tuontipisteisiin / toiminta- alueeseen ja aikatauluun, mikäli olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista hoitaa sovitulla tavalla.