-

Palveluliikenne

Palveluliikenne 1.8.2020 alkaen

Tyrnävällä liikennöi JS Matkat Oy -palveluliikenne. Liikenteen tarkoituksena on parantaa iäkkäiden ja liikuntarajoitteisten kuljetuspalveluja sekä hoitaa koululaisten hammashoitokuljetukset (Temmes ja Murto).

Palveluliikenne toimii arkipäivisin ma–pe klo 7.30–15.00 välisenä aikana.

Kiinteät palveluliikenteen kuljetukset: 
- iäkkäiden päivätoimintakuljetukset Temmekselle
- iäkkäiden päivätoimintakuljetukset Tyrnävän keskustaan / Kotola
- asiointiliikenne Kempeleeseen / kauppakeskus Zeppelin ja Zimmari
- asiointiliikenne Liminkaan / kuntakeskus
- pienryhmien asiointi- ja päiväretkikuljetukset (mielenterveyskuntoutujat, kuntouttava työtoiminta, nuorten työpaja yms.) Tyrnävän kunnan alueella.

Kiinteiden kuljetusten väliaikoina palveluliikenne toimii kutsuliikenteenä, jolloin asiakas tilaa kyydin (tähän sisältyvät myös koululaisten hammashoitokuljetukset / Temmes).

Palveluliikenteen maksu asiakkaalle vastaa Oulun seudun joukkoliikenteen mukaista vyöhykehintaa. Kuljettaja perii omavastuuosuuden asiakkaalta. Koululaisilta ei omavastuuosuutta peritä. Kuljettaja avustaa tarvittaessa asiakasta.

Kuljetuksen saa tilaamalla numerosta 050 321 4190

Kuljetusten tilaaminen: asiakkaita suositellaan tilaamaan ennalta tiedossa olevat kuljetukset edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Kerralla voi tilata useampia matkoja.

JS Matkat -palveluliikenne voi tehdä vähäisiä muutoksia liikenteen sopimuksen mukaisiin nouto- ja tuontipisteisiin / toiminta-alueeseen ja aikatauluun, mikäli olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista hoitaa sovitulla tavalla.

Palveluliikenteen aikataulut