tyrnävä-0455.jpg

Etusivu / Ajankohtaista / Uutiset / Koronavirusepidemian vaikutukset Tyrnävän kirjastojen toimintaan

Koronavirusepidemian vaikutukset Tyrnävän kirjastojen toimintaan

1.4.2020

 

Hallitus on päättänyt (30.3.2020) jatkaa poikkeusoloihin liittyviä toimia 13.5.2020 saakka, joten Tyrnävänkin kirjastot pysyvät suljettuna siihen asti.

Valitettavasti joudumme myös sulkemaan Myllykirjaston palautusluukun, aineistoa ei siis kannata palauttaa sulkuaikana. Temmeksen kirjaston palautuslaatikko on myös suljettu.

OUTI-verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa outi.finna.fi ovat auki kellon ympäri. OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida varauksia. Lainojen maksimiuusintojen määrä on nostettu toistaiseksi 10 uusintaan. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty 1.6.2020 asti. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

OUTI-verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvittavan PIN-koodin saa OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli OUTI-kirjastojen alueella asuvalla asiakkaalla ei ole vielä kirjastokorttia ja hän haluaisi käyttää nyt kiinnioloaikana e-palveluja, voidaan kirjastossa tehdä väliaikainen E-asiakaskortti, joka on voimassa vain sulkuajan ja asiakastiedot poistetaan, kun kirjastot taas avaavat ovensa. Jos asiakas haluaa tämän jälkeen jatkaa kirjaston käyttöä, tulee hänen käydä kirjastossa hakemassa uusi kirjastokortti.

Asiakaspalvelu toimii kiinnioloaikana puhelimella 050 3168 775 ja sähköpostilla kirjasto@tyrnava.fi arkisin  klo 9-15.

 


‹ Kaikki