tausta-8324.jpg

Siivouspalvelu

Siivouspalvelun voi tarvittaessa hankkia yksityiseltä sosiaalipalveluntuottajalta. Palvelun voi saada arvonlisäverottomana. Arvonlisäverottomuuden edellytyksenä on, että palveluntuottaja on tehnyt toiminnastaan ilmoituksen Tyrnävän kuntaan. Rekisteröity yritys tekee asiakkaan kanssa palvelusopimuksen ja hoito- ja palvelusuunnitelman. Palvelusuunnitelmassa on mainittava, että henkilö tarvitsee tiettyjä sosiaalipalveluja esimerkiksi toimintakyvyn alenemisen vuoksi tai jonkin sairauden vuoksi. Hoito- ja palvelusuunnitelmaan tulee näin ollen kirjata sosiaalihuollon tarpeen peruste ja asiakkaan toimintakyky sekä palvelun tarve.

Yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajat

4H-Työpalvelu

 Tarvitsetko apua kotitöissä? 4H:n reippaat ja koulutetut nuoret auttavat siivoamisessa muissa kodin askareissa. Tai tarvitsetko seuraa tai asiointiapua? Apua saavat tilata niin nuoret kuin vanhat samoin niin yksityiset kuin yhteisöt.

Laskutus: Eläkeläiset 20,00 €/ h (sis. alv 24%). Muut 23,00 € / h (sis. alv 24%).  Huomioithan että voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Vs. toiminnanjohtaja

Hanna Ranta-Hirvonen p. 050 365 0210