tausta-8324.jpg

Työpajatoiminta

työpaja.png

Askarruttaako sinua tulevaisuus, tai koulutusvalinnat?  Tarvitsetko tukea työnhakuun? Haluatko turvallisen ympäristön, jossa voit harjoittaa työelämätaitojasi? Onko arkirytmin kanssa haasteita?  Haluatko tukea elämänhallinnan taitoihisi?  Kaipaatko yhteisöä, jossa voit olla oma itsesi ja tehdä mielekkäitä sinua kiinnostavia asioita osana ryhmää?  Etsitkö mielekkyyttä elämääsi?  Tarvitsetko kannustusta sen seuraavan askeleen ottamiseen elämässäsi?

Mikäli vastasit mielessäsi johonkin näistä kysymyksistä kyllä?

Voisiko työpajan toiminta olla juuri sinua varten?

Tyrnävän Nuorten työpaja on tarkoitettu alle 29 vuotiaille nuorille. Pajalle hakeutuvat nuoret ovat työttöminä tai ilman toisen asteen tutkintoa, ovat keskeyttäneet ammatillisen koulutuksen ja/tai tarvitsevat työ- sekä toimintakyvyn selvitystä.

ruoka.jpgsilta.jpgkasistyot.jpg

Tyrnävän pajalla toimii kaksi ryhmää, jotka ovat Verso- ja Polkuryhmät.

Verson toiminnassa keskitytään elämänhallintaan liittyvien taitojen vahvistamiseen, arkielämän taitojen opetteluun, sekä mielekkääseen toimintaan, joka lisää nuorten motivaatiota oman elämään.

Polku toiminnan tavoitteena ovat opiskelu-, työelämä- ja työyhteisötaitojen, sekä työelämässä tarvittavien arjenhallinnan taitojen vahvistaminen.

Työpajanuoret ovat osa työpajanyhteisöä, jossa on tukeva ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaisella on oikeus olla oma itsensä, sekä mahdollisuus löytää itsestään uusia voimavaroja ja rohkaistua ottamaan uusia askeleita elämässä.

 heppakoira.jpgkajakki.jpg

Tyrnävän pajan työmuotoja ovat:

Luonto- ja eläinavusteinen toiminta, liikunta ja liikuntaseikkailu, kodinhoidolliset työt, kokkailu, käsillä tekeminen, puu ja metallityöt, kierrätys, taide, autojen pesut, polkupyörähuollot, sekä asiakas- ja tilaustyöt.

Kiinnostuitko toiminnasta ja haluatko lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä! Mikäli kaipaat matalan kynnyksen apua, ohjausta, tai luontevaa kohtaamista ammattilaisten kanssa. Tiistaisin klo: 14.00 – 16.00 Tyrnävän pajan tiloissa Koivulassa etsivä nuorisotyöntekijä Jukka, sekä muu nuorisotyön väki auttaa sinua mielellään.

TERVETULOA TYÖPAJAN ASIAKKAAKSI

Teemme työpajalla erilaisia asiakastöitä, mm. henkilöautojen sisäsiivouksia, polkupyörähuoltoja, puu- ja metallitöitä sekä pihatöitä. Maksaminen tapahtuu joko kortilla kunnantalolla tai käteisellä työpajalla. Olethan ennakkoon yhteydessä tullessasi käymään, jotta tiedetään olla paikalla. 

HINNASTO

Henkilöauton sisäsiivous:                    20€, penkkien pesulla 30€

Tila-auto/pakettiauton sisäsiivous:       25€, penkkien pesulla 35€

Pyöränhuolto:                                        20€ + mahdolliset tarvittavat osat

Muut asiakastyöt:                                  Materiaalikulut ja 13,75€ tunnilta tehdystä työstä 

(Hintoihin sisältyy alv 24%)

OLEMME AVOINNA

 maanataisin 9-15, tiistaisin 9-13, keskiviikkoisin 9-15, torstaisin  klo 9-15, perjantaisin 9-13

YHTEYSTIEDOT

Heikki Ojala, osallisuuskoordinaattori/vastaava pajaohjaaja

p. 050 362 8524, heikki.ojala@tyrnava.fi

Petra Särkelä, työpajaohjaaja

p. 044 497 1025, petra.sarkela@tyrnava.fi

Jenna Valtonen, Nuoriso- ja työpajaohjaaja

p. 050 499 4796, jenna.valtonen@tyrnava.fi

Postiosoite:

Tyrnävän paja / Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

 Käyntiosoite:

Koivula, Kunnankuja 2, 91800 Tyrnävä