tausta-8324.jpg

Etusivu / Palvelut / Nuoriso- ja liikuntapalvelut / Liikuntapalvelut / Liikuntaa kaiken ikäisille

Liikuntaa kaiken ikäisille:

Liikkuva aikuinen-ohjelma liikuttaa työikäisiä:

Aktiivisuus on uusi normaali
Vuoden alussa on aloittanut toimintansa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Liikkuva aikuinen -ohjelma, jonka tavoite on kunnianhimoinen ja kirkas: saada työikäiset liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi:

Työssä on kaksi pääväylää:
1)
Työpaikat halutaan herätellä näkemään liikunta ja riittävä fyysinen kunto keinonen ylläpitää henkilöstön työkykyä. Liikunnan hyödyt fyysiselle kunnolle, ajattelulle, oppimiselle, muistille ja luovuudelle ovat kiistattomat. Liikkuva aikuinen -ohjelma tarjoaa liikunnan monipuoliseen hyödyntämiseen tietoa ja toimintamalleja.
2) Kuntia patistetaan tarjoamaan liikuntaneuvontaa vähän liikkuville. Tavoitteena on, että tasalaatuista liikuntaneuvontaa saa joka kunnassa samaan tapaan kuin esimerkiksi fysioterapiaa. Palvelu on osa ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa.

Liikkuva aikuinen -ohjelma jatkaa 25 vuotta sitten perustetun, vuoden lopussa toimintanssa päättäneen Kunnossa kaiken ikää -ohjelman perintöä.

Yhteyshenkilö ja liikuntaneuvontaa Tyrnävän kunnassa antava henkilö: 
liikuntasihteeri Jyrki Siekkinen 
Kunnankuja 4 91800 Tyrnävä 
jyrki.siekkinen@tyrnava.fi tai p. 0500 -803 814

Liikuntaa ikäihmisille
HUOM! Seniorikortti yli 65-vuotiaille Zimmarin uimahalliin sisäänpääsy arkisin ennen klo 14.00 ja viikonloppuisin ei rajoitusta. Lunastettavissa henkilökortilla uimahallin kassalta hintaan 55 € / vuosi. Kortilla pääsee Zimmarin yleisiin vesivoimisteluihin mukaan.