tausta-8324.jpg

Etusivu / Palvelut / Hankkeet / Tyrnävä tarjottimelle / Tyrnävän osaamista -brändi

Tyrnävän osaamista -brändi 

Tyrnävän osaamista -brändi on luotu vuosien 2016-2017 aikana Tyrnävän kunnan hallinnoimassa Tyrnävä tarjottimelle -hankkeessa yhdessä paikallisten yrittäjien, yhteisöjen, kunnan viranhaltijoiden sekä Brandstein-bränditoimiston kanssa. 

Brändillä on oma visuaalinen ilme ja tarina, josta pääsevät osallisiksi paikalliset yritykset tuotteineen ja palveluineen. Brändiä rakennetaan yhdessä yrittäjien kanssa myös hankkeen päätyttyä, sillä kunta jatkaa brändin ylläpitoa ja hallinnointia. Tyrnävän osaamista -brändiin kuuluvat tuotteet ja palvelut ovat Tyrnävällä kasvatettuja, valmistettuja tai tuotettuja. Ne täyttävät laadusta ja puhtaudesta kertovat tarkat kriteerit.

Tyrnävän osaamista -brändiin ensimmäisessä aallossa mukaan lähteneet yritykset julkistettiin 31.tammikuuta. Mukana on nyt täysi tusina yrityksiä, jotka tulevat laajasti eri toimialoilta ja ovat suuruudeltaankin erikokoisia. Käy tutustumassa brändin yrityksiin ja yrittäjiin osoitteessa www.tyrnava.fi/osaamista . Olisiko sinunkin yrityksesi paikka kyseisten yritysten rinnalla, osana Tyrnävän osaamista -brändiä? Lisätietoa brändistä, sen yrityksistä ja brändiin liittymisestä saat Satulta. 

Satu Himanen
Elinvoimakoordinaattori
040 672 8384

sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi