tausta-8324.jpg

Etusivu / Palvelut / Hankkeet / Tyrnävä tarjottimelle / Markkinointi- ja brändikoulutus 31.3.2016

Markkinointi- ja brändikoulutus 31.3.2016

Tyrnävän kunnan hallinnoima Tyrnävä tarjottimelle -hanke järjestää vuoden 2016 aikana markkinointi- ja brändikoulutuksien sarjan, jonka aloitti maaliskuun viimeisen päivän tilaisuus. Koulutuksiin liittyy aina maksullinen työpaja-osio.

Ensimmäisessä brändikoulutuksessa yrittäjät ja yrittäjyyttä harkitsevat henkilöt pohtivat asiantuntijapuhujien johdolla, mikä brändi on? Entä miten brändätään? Koulutuksessa esiteltiin myös monia onnistuneita brändäyksiä eri aloilta ja erikokoisilta toimijoilta. Brändikoulutuksen lopuksi kuultiin villiruoka-brändistä ja sen luomisprosessista. Brändikoulutuksen jälkeen juuri opittua sulateltiin työpaja-osiossa, jossa jo luonnosteltiin Tyrnäväläistä tuoteperhettä. Ensimmäisen työpajan parasta antia olivat tyrnäväläisyrittäjien väliset kohtaamiset, ja niistä syntyneet yhteistyöideat.

Brändikoulutuksiin sekä työpajoihin, joissa luodaan Tyrnäväläistä tuoteperhettä, ehtii vielä hyvin mukaan. Seuraava brändikoulutus ja -työpaja järjestetään keskiviikkona 27.4.2016 kello 12-16. Aiheena on tuolloin tarinallistaminen.

tarjotin_logot_pysty.jpg