tyrnävä-0455.jpg

Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Potkunyrkeilyn ilmainen intensiivikurssi 11.3 alk.

Potkunyrkeilyn ilmainen intensiivikurssi 11.3 alk.

11.3.2020–12.4.2020

NUORILLE ILMAINEN POTKUNYRKKEILYKURSSI TYRNÄVÄLLÄ!

Kickboxing Team Bothnia aloittaa potkunyrkkeilyn intensiivikurssin Tyrnävällä keskiviikkona 11.3.2020.

Potkunyrkkeily on moderni kamppailulaji, johon kuuluvat iskut, potkut ja polvitekniikat. Harjoituksissa kehität kamppailutaitojen ohessa niin lihaskuntoasi kuin hapenottokykyäkin – itseluottamusta unohtamatta. Harjoittelu on hauskaa ja vauhdikasta, mutta jokainen suorittaa aina oman kunto- ja taitotasonsa mukaan.

Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia toiseen harrastajaan vaan ainoastaan harjoitusvälineisiin. Harjoittelun aloittaminen ei vaadi sinulta hyvää kuntoa, notkeutta, aiempaa kamppailutaustaa tai mitään muutakaan kuin halun oppia ja kehittyä!

Kurssin suoritettuasi voit jatkaa harjoittelua harrastajaryhmässä. Halutessasi sinun on mahdollista edetä kilpatasolle asti, mutta 90% harrastajistamme on mukana puhtaasti kuntoilumielessä.

Peruskurssi kestää noin 4 viikkoa ja alaikäraja on 12 vuotta. Varusteiksi riittää sisäliikuntavaatteet ilman kenkiä ja juomapullo. Kurssin hinta on 40€ ja alle 18-vuotiaille se on ILMAINEN! Voit maksaa myös liikuntaseteleillä. Maksun voit suorittaa tilisiirrolla tai käteisellä treeneissä.

Pääset mukaan kurssille kahden viikon ajan aloituksesta ja kaksi ensimmäistä treeniäsi saat kokeilla täysin ilmaiseksi!

HARJOITUKSET
KE 19.00 – 20.00 Kuulammen koulu
SU 11.30 - 12.30 Kirkkomännikön koulu

OHJAAJA
Antti ”Andy” Sariola
- 3x Suomen mestari potkunyrkkeilyssä
- Ammattilaisottelija
- Koulutettu potkunyrkkeilyvalmentaja
- Kickboxing Teamin valmennustiimin jäsen

LISÄTIEDOT
Antti Sariola info@kickboxingteam.com / 040-363 7210

ILMOITTAUTUMINEN
Kurssille on rajoitetusti paikkoja. Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla lomakkeella (ei sitova): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCStF54oWyvQKwzHiDv090Fnsf5HgqQsnrWEMw0lSyewfCww/viewform

Tiedostot


‹ Kaikki