tyrnävä-0455.jpg

Etusivu / Ajankohtaista / Tapahtumat / Lasten Kickboxing

Lasten Kickboxing

19.2.2020–29.4.2020

ALAKOULULAISTEN JUNNU-KICKBOXING ALKAA TYRNÄVÄLLÄ!

Kickboxing Team Bothnian potkunyrkkeilytunnit alakouluikäisille pojille ja tytöille Tyrnävällä alkavat keskiviikkona 19.2.2020.

Junnu-kickboxingissa yhdistyvät liikunnan ilo, leikkimieliset harjoitteet ja koordinaation kehitys. Alakouluikä on lapsen motorisen kehityksen herkkyyskausi ja silloin hankittu ketteryys ja koordinaatiokyky säilyy koko eliniän. Potkunyrkkeily kehittää lapsen sosiaalisia taitoja, koska harjoittelu tapahtuu ryhmässä ja parin kanssa. Kurinalainen toiminta harjoitussalilla auttaa lisäksi keskittymiskykyvyn ja arkielämän käyttäytymismallien oppimisessa! Junnu-kickboxingissa ei koskaan oteta kovaa kontaktia toiseen lapseen vaan ainoastaan harjoitusvälineisiin.

Kurssin hinta on 40€ ja maksu tapahtuu tilisiirrolla Kickboxing Teamin tilille FI69 5744 5020 0306 89 tai käteisellä harjoituksissa. Kurssille pääsee mukaan helmikuun ajan ja ensimmäisen treenin saa kokeilla täysin ilmaiseksi!

Kurssi kestää 2 kuukautta. Sen jälkeen harjoittelua on mahdollista jatkaa jatkoryhmässä. Varusteiksi riittää aluksi sisäliikuntavaatteet ilman kenkiä ja juomapullo - halutessa seuran kautta voi hankkia lapselle myös nyrkkeilyhanskat (20€). Kurssin hintaan sisältyy valkoinen vyö!

Ilmoita lapsesi kurssille alla olevalla lomakkeella (ei sitova). Kurssilla on rajoitettu määrä paikkoja ja kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgaTebFoa_CzWEcGAGl15ojpnrGpxtS95GpoY6tEDbYwFc4w/viewform  

HARJOITUKSET
KE 17.30 – 18.30
Toukovakan liikuntasali, Villentie 7 Tyrnävä

OHJAAJA
Antti Sariola, koulutettu ohjaaja, Suomen mestari potkunyrkkeilyssä

LISÄTIEDOT
Antti Sariola info@kickboxingteam.com / 040-363 7210

Tiedostot


‹ Kaikki