Tuu mukaan! -kerhotoiminta
-

Julkaistu

Tuu mukaan! -kerhotoiminta

Harrastamisen Suomen mallin mukaiset Tuu mukaan! -kerhot ovat käynnistyneet. Näillä Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamilla kerhoilla lisätään ja tuetaan tyrnäväläislasten harrastusmahdollisuuksia. Kullekin koululle on järjestetty oppilaiden toiveiden mukaisia kerhoja, joita alkoi yhteensä 19 kappaletta. Kerhotarjontaa lisätään lukuvuoden aikana kouluilta saatujen toiveiden ja hankkeen tavoitteiden mukaisesti. Kukin oppilas voi osallistua yhteen koulunsa yhteydessä olevaan kerhoon. Vapaita kerhopaikkoja voi kysyä oman koulun kerhovastaavalta tai kerhokoordinaattorilta.

 

Kirkkomännikön koululla aloitti koirakerho kaverikoirien Nemon ja Riemun seurassa. Kerhon ohjaajat Minna ja Tuulikki kertovat kerhon tunnelmasta seuraavaa: - Koirakerho lähti käyntiin hyvin ja lapset odottavat jo innolla seuraavaa kertaa. Yhtenä lasten toiveena on selvittää, että millaista on olla koira. Koirakerhon puuhia voi seurata Instagramissa tilillä @tassutellaan_yhdessa.

 

 

Kerhotarjontaa lisätään mahdollisuuksien mukaan

Murron koululle olemme saaneet avattua kaksi lisäkerhoa ja Temmeksen koululle yhden, joihin ilmoittautuminen on käynnissä 10.10. saakka. Linkkiin pääset tästä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/29f85a63-f2a5-45cf-aacd-7d353c11def6?displayId=Fin2349326.

Kerhojen kohderyhmän, ajankohdat ja kerhosisällöt löydät tämän linkin takaa https://www.tyrnava.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/tuu-mukaan-harrastustoimintaa-koululaisille/kerhojen-lukujarjestykset-2.html

 

Koulukohtaiset kerhovastaavat ovat:

Kirkkomännikkö ja Rantarousti, Mira Pasanen

Kuulampi, Sirpa Uusitalo

Murto, Minna Simola

Temmes, Eija Paakkola

Kerhovastaavat  tavoitat parhaiten sähköpostitse, joka on muotoa etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

 

Kerhokoordinaattorin tavoittaa sähköpostitse tai puhelimitse:

Eevamaija Kukkala, eevamaija.kukkala@tyrnava.fi tai 040 6533196


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!