Murron kirjakaapin käyttö 1.11.2023 alkaen
-

Julkaistu

Murron kirjakaapin käyttö 1.11.2023 alkaen

 

Murron kirjakaapin eteistilassa on viime aikoina ilmennyt useita tihutöitä ja väärinkäytöksiä, tämän takia olemme joutuneet tarkistamaan eteistilaan kirjautumisehtoja ja siirtymään samaan käytäntöön kuin Myllykirjastoon omatoimiaikana kirjautuessa.

1.11.2023 alkaen alle 16-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät kirjautumaan eteistilan ulko-ovesta omalla kirjastokortillaan, mikäli kirjaston asiakasrekisteriin merkitty huoltaja tai takaaja antaa siihen luvan. Huoltajan on käytävä kirjastossa henkilökohtaisesti ja todistettava henkilöllisyytensä.

Kirjakaapin käyttö vaatii voimassa olevan kirjastokortin ja nelinumeroisen pin-koodin - näitä tarvitaan sekä ulko-oven lukijaan että kirjakaapin aukaisuun. Pin-koodin voi saada mistä tahansa Outi -kirjastosta.

Kirjakaappiin asiakas kirjautuu kirjastokortilla ja pin-koodilla, ovi avautuu ja kaapista voi vapaasti valikoida haluamansa kirjat, sen jälkeen ovi kiinni, lainakuitti tulostuu ja lainat ovat kirjautuneet kortinhaltijan lainoiksi. Palauttaminen käy samaan tapaan: kirjaudutaan kirjakaappiin, ovi avautuu, palautettavat kirjat voi sijoittaa mille tahansa kaapin hyllylle, ovi kiinni, kuitti tulostuu ja lainat ovat palautuneet. Murron kirjakaappi ei toimi varausten noutopaikkana, eli Outi-varauksia sieltä ei voi noutaa. Kirjakaappiin voi palauttaa ainoastaan sieltä lainattua aineistoa, ei siis muista kirjastoista lainattua.

Murron kirjakaappi on kuntalaisten käytettävissä maanantaista sunnuntaihin klo 5.00–23.00.

               


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!