Kunnan avustukset haettavissa 10.3.2021 saakka
-

Julkaistu

Kunnan avustukset haettavissa 10.3.2021 saakka

Avustuksia voivat hakea yhdistykset, seurat, yhteisöt ja/tai yksityishenkilöt – riippuen avustuslajista. Perusteet ja lisätietoja kunnanhallituksen päätöksestä, 1.2.2021 39§. 

https://kokousasiakirjat.tyrnava.fi/D5web/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20211733-8 

Kunnanhallituksen toiminta-avustuksia on vuosittain myönnetty mm. kyläyhdistyksille, eläkeläisjärjestöille ja muille yleishyödyllisille yhteisöille. Vuoden 2021 talousarviossa toiminta-avustuksiin on osoitettu 20 000 €, joista nyt jaetaan 18 000 €.

Kulttuuritoimen avustukset kohdennetaan kulttuuri- ja taidetoimintaan. Avustusten kohteena voivat olla yksittäiset henkilöt, ryhmät tai järjestöt. Kulttuuritoimen avustuksiin on varattu 2 200 € ja se jaetaan kevään haun yhteydessä kokonaan.

Nuorisotoimen avustuksia myönnetään toimintaan, joka edistää ja tukee nuorten omatoimisuutta, aktiivista kansalaisuutta ja parantaa osallisuutta. Avustusta myönnetään varhaisnuoriso- ja nuorisojärjestöille tai niiden paikallisyhdistyksille tai nuorten toimintaryhmille, joiden jäsenistä ja aktiivisesti toimintaan osallistuvista noin 2/3 on 7–28-vuotiaita tyrnäväläisiä. Nuorisotoimen avustuksiin on varattu 5 500 euron määräraha ja se jaetaan kevään haun yhteydessä kokonaan.

Liikuntatoimen perusavustusta voi saada tyrnäväläinen rekisteröity yhdistys, jonka pääasiallinen toiminta sääntöjensä mukaisesti on liikuntatoiminta. Perusavustusta jaettaessa huomioidaan koko seura-/yhdistystoiminta edelliseltä vuodelta, mm. osallistujamäärät ja pidetyt ohjatut harjoituskerrat sekä seuran/yhdistyksen tulevan kauden suunnitelmat. Perusavustuksina jaetaan 10 000 € kevään haussa.

Hakemukset tulee täyttää sähköisesti. Alapuolella olevista linkeistä pääset tiedostoihin. 

Ohje
Hakemuslomake

Allekirjoitettu hakemus tulee toimittaa kunnantalon Sentraaliin tai postitse Tyrnävän kuntaan (Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä) 10.3.2021 klo 16 mennessä.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!