Kouluun ilmoittautuminen
-

Julkaistu

Kouluun ilmoittautuminen

Syksyllä 2021 peruskoulun ensimmäiselle luokalle tulevien oppilaiden kouluun ilmoittautuminen tapahtuu Wilmassa osoitteessa https://tyrnava.inschool.fi (Lomakkeet, Perusopetukseen ilmoittautuminen) 

Ilmoittautumisaika 8.2.–21.2.2021

Matkalla kouluun -tiedote jaetaan esiopetuksen oppilaille helmikuun alussa. Samalla jaetaan päiväkotien esiopetusryhmissä olevien lasten huoltajille Huoltajien avainkoodit Wilmaan. Koulujen esiopetuksen oppilaiden huoltajat ilmoittavat lapsensa nykyisillä Wilma-tunnuksilla. Mikäli lapsi on muuttamassa Tyrnävälle ja on käynyt esiopetuksen muualla, ottakaa yhteys koulutoimistoon p. 044 497 1022.


PERUSOPETUKSEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKEMINEN LUKUVUODEKSI 2021–2022

Aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan kaikille Tyrnävän kunnan peruskoulun 1–2 luokkien oppilaille sekä niille 3–9 luokkien oppilaille, jotka kuuluvat erityisen tuen piiriin. Toimintaa järjestetään koulun työpäivinä (lukuun ottamatta lauantai- ja päättäjäispäiviä) Kirkkomännikön, Murron ja Temmeksen kouluissa. Aamutoimintaa järjestetään vain erityistä tarvetta vaativissa tilanteissa. Osallistuminen toimintaan on vapaaehtoista, mutta maksullista. Kuljetuksista vastaavat lasten huoltajat. 

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan kouluun ilmoittautumisen yhteydessä Wilmassa osoitteessa https://tyrnava.inschool.fi (Lomakkeet, Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen)

Hakuaika 8.2.–21.2.2021

Ensimmäiselle luokalle tulevien oppilaiden hakeminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin kouluun ilmoittautuminen. Tulevien 2. luokkalaisten ja erityisen tuen piirissä olevien oppilaiden hakeminen tapahtuu myös Wilmassa huoltajien nykyisillä Wilma-tunnuksilla. Mikäli huoltajalla ei ole käytössä nettiliittymää, paperilomakkeen saa aamu- ja iltapäivätoimintapaikoista tai koululta.

Lisätietoja:
Antti Yrttiaho, Murron koulu, p. 044 497 1002
Tarja Hietikko, Kirkkomännikön koulu, p. 044 497 1238
Tuula Törmikoski, Temmeksen koulu, p. 044 497 1001


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!