Äänestäminen aluevaaleissa 2022
-

Julkaistu

Äänestäminen aluevaaleissa 2022

Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa 12.1.2022 ja päättyy 18.1. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23.1. Tervetuloa äänestämään!

Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa 12.1.2022 ja päättyy 18.1. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23.1. Tyrnävän kunnan ennakkoäänestyspiste on tuttuun tapaan Tyrnävän kunnantalolla. Ennakkoäänestys on avoinna arkisin klo 12-20, viikonloppuna klo 12-18.  Ennakkoon voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa kotikunnasta riippumatta.

Varsinaisena vaalipäivänä äänestämään pääsee klo 9-20 omalla, äänioikeusilmoituksessa ilmoitetulla äänestyspaikallaan (tieto postitse saapuneessa ilmoituksessa äänioikeudesta). Tyrnävän äänestyspaikat ovat Tyrnävän kunnantalolla, Temmeksen koulun liikuntasalilla sekä Murron koululla.

Vallitsevassa koronatilanteessa pyydämme äänestäjiä käyttämään kasvomaskia ja käsidesiä äänestämään tullessaan sekä huomioimaan turvavälit.

 

Karanteeniäänestysmahdollisuus sekä eristyksessä olevien henkilöiden äänestysmahdollisuus järjestetään tapauskohtaisesti kunnan terveysviranomaisten ohjauksessa. Eristyksessä olevalle kotiäänestys on mahdollinen, mutta on otettava huomioon, että kotiäänestykseen ilmoittautuminen päättyy tiistaina 11.1. klo 16. Ilmoittautua voi puhelimitse Sentraaliin tai keskusvaalilautakunnan sihteerille Jaana Koskelle. Tarkemmat ohjeet kuulutuksestamme: Dynasty tietopalvelu : Tyrnävän kunta (tyrnava.fi)

 

Lisätietoa aluevaaleista osoitteesta https://vaalit.fi/aluevaalit . Tervetuloa äänestämään!


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!