Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme ASIAHALLINTAVASTAAVAA
-

Julkaistu

Mukavampi arki etsii nyt tekijää: haemme ASIAHALLINTAVASTAAVAA

Tyrnävän kunta hakee ASIAHALLINTAVASTAAVAA vakituiseen virkaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä Oulun kaupunkiseudulta. Ainutlaatuisen nuori ikärakenteemme tekee meistä eläväisen perheiden kunnan. Kuntamme työyhteisö on pidetty, ja meillä on hyvä ja kannustava henki. Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!

Tehtävä

Asiahallintavastaavan tehtävänä on vastata koko kunnan asiakirjahallinnosta ja päätearkistosta. Lisäksi virkaan sisältyy mm. koko kunnan tietosuojavastaavan tehtävät ja toimiminen palvelusihteerien esimiehenä.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto (arkistotutkinto) tai vastaava AMK-tutkinto/ammattitutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää kunnallisen alan tuntemusta, alan lainsäädännön tuntemusta, sekä itsenäistä harkintaa ja päätöksentekokykyä.

Hakijan eduksi katsotaan kirjaamiskokemus, esimieskokemus, sekä kunta-alan työkokemus.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset Kuntarekryn kautta 5.8.2022 klo 15 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/asiahallintavastaava-454421-1/ 

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Jarno Kilpinen, p. 040 486 8300, jarno.kilpinen@tyrnava.fi


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!