Vastaava nuoriso-ohjaaja
-

Julkaistu

Vastaava nuoriso-ohjaaja

Meillä on haettavana vastaavan nuoriso-ohjaajan sijaisuus

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 2.8.2021 - 13.10.2022 vastaavaa nuoriso-ohjaajaa perusnuorisotyöhön. Vastaavan nuoriso-ohjaajan tehtävään kuuluu nuorten ohjaus- ja kasvatustyö erilaisissa ympäristöissä myös iltaisin ja viikonloppuisin, moniammatillinen verkostotyö sekä nuorisotoimen toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen.

Vastaava nuoriso-ohjaaja vastaa kunnan perusnuorisotyön hallinnoinnista, taloudesta ja käytännön työtehtävistä. Työ sisältää nuorisotiloilla työskentelyä, verkko- ja jalkautuvaa nuorisotyötä. Tehtävä pitää sisällään myös tapahtumien, retki- ja harrastustoiminnan suunnittelua ja järjestämistä sekä yhteistyötä koulujen ja nuorisotyötä tekevien ja tukevien tahojen kanssa. Vastaava nuoriso-ohjaaja toimii Tyrnävän kunnan nuorisovaltuuston ohjaajana.

Tarjoamme monipuolista työtä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tehtävässä pääsee kehittämään uusia työtapoja ja -muotoja yhdessä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen työtiimin kanssa.

Nuoriso-ohjaajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa.

Hakemukset tulee toimittaa 21.6.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään 23.-24.6.2021.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Elina Huurre, elina.huurre@tyrnava.fi tai puhelintiedustelut 9.6.2021 klo 16-18 ja 16.6.2021 klo 8-10, p. 044 4971 240.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vastaava-nuoriso-ohjaaja-369342/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!