Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
-

Julkaistu

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Haluaisitko työskennellä rauhallisessa maaseutuympäristössä, jossa luonto on lähellä?

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kolme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakinaista toimea 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipisteet työsuhteen alkaessa sijoittuvat Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksen eri yksiköihin, joihin voit tutustua kunnan internet-sivuilla.

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia päiväkoteihimme osallistumaan pedagogisen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen työtiiminsä kanssa. Toiminnassa meille on tärkeää pienryhmätoiminnan toteuttaminen ja positiivisen pedagogiikan edistäminen omassa tiimissä sekä osana koko työyhteisöä. Arvostamme ammatillista ja lapsilähtöistä työotetta, myönteistä ja vastuullista asennetta, aloitteellisuutta ja joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkka on n. 2210€/kk.

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa tarjoamme työntekijöillemme kehittämismyönteisen työympäristön, jossa mahdollistamme myös lastenhoitajille aikaa työnsä suunnitteluun. Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti täydennyskoulutuksia, ja toimintavuoden aikana pidämme 2-3 työyhteisön omaa suunnittelu-, arviointi- ja kehittämispäivää.

Tyrnävän kunnassa panostetaan työhyvinvoinnin tukemiseen ja meillä on käytössä työntekijöillemme mm. Epassin liikunta- ja kulttuurietu, kuntosalietu ja henkilöstön liikuntavuorot, sekä työhyvinvointiraha. Työyhteisön virkistyspäivää vietämme vuosittain. Työllesi saat tukea omilta työkavereilta, tiimin opettajalta, varhaiskasvatuksen erityisopettajalta ja esihenkilöltäsi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelutilanteessa, tai viimeistään ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus toimitetaan 21.8.2022 klo 16:00 mennessä Kuntarekryn kautta. Haastattelut pidetään viikolla 34.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-458446-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!