Terveyskeskuslääkärin virka
-

Julkaistu

Terveyskeskuslääkärin virka

Meillä on haettavana TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN vakinainen virka.

Tyrnävän kunta hakee terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen 1.11.2020 alkaen.

Terveyskeskus palvelee potilaita kunnan keskustassa. Samoissa v. 2006 rakennetuissa tiloissa toimivat vastaanotto, neuvolat, kuntoutus sisältäen fysioterapian ja puheterapian, mielenterveyspalvelut (konsultoiva psykiatri 1-2 viikon välein) ja suun terveydenhuolto. Tärkeimmät yhteistyötahot, kuten kunnantalo ja siellä toimiva sosiaalityö ja isoimmat koulut ovat aivan terveyskeskuksen vieressä. Terveyskeskuksella on 5 lääkärinvirkaa. Virat ovat olleet jatkuvasti täytettyinä ja viroissa jatkaa 4 pitkään Tyrnävällä työskennellyttä kokenutta lääkäriä, joista 2 on yleislääketieteen erikoislääkäreitä. Potilastietojärjestelmänä on käytössä Mediatri. Ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys tapahtuu Oulun seudun yhteispäivystyksessä ja virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Terveyskeskuksella ei ole omaa vuodeosastoa, ja perusterveydenhuollon tasoinen sairaalahoito hankitaan ostopalveluna.

Työ on monipuolista ja sen sisällöstä voidaan sopia varsin joustavasti. Ensisijaisesti työ painottuu vastaanottotyöhön, jonka lisäksi tehtävään kuuluu asumispalveluyksiköiden lääkärin tehtäviä ja kiinnostuksen mukaan koululääkärin tai neuvolalääkärin tehtäviä. Tässä pienehkössä työyhteisössä arvostetaan monipuolista terveyskeskustyötä tukevaa lääketieteellistä osaamista, yleislääketieteen erityispiirteistä innostumista ja moniammatillisen työotteen ja työyhteisötaitojen hallintaa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä sovelletaan koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.10.2020 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteeseen Sosiaali- ja terveysosasto, Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen tulee kirjata merkintä haettavasta virasta. Liitetiedostona tai liitteenä pyydetään lähettämään CV tai ansioluettelo. Tarkistamme haastattelun yhteydessä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Yhteystiedot

Lisätietoja: johtava lääkäri Kyösti Ylimäki, p. 044 4971030 tai sähköposti kyosti.ylimaki@tyrnava.fi
http://www.tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakarin-virka-316814/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!