Sosiaalityöntekijän virka
-

Julkaistu

Sosiaalityöntekijän virka

Meillä on haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA 15.8.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tyrnävän kunta hakee sosiaalityöntekijää lastensuojeluun ja lapsiperhepalveluihin.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Työskentelet myös sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa olevien perheiden kanssa.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöntekijän, lastensuojelun ja lapsiperhepalveluiden tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Sosiaali- ja vammaispalveluiden tiimissä toimivat palvelupäällikkö, 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa, 2 perhetyöntekijää sekä työ- ja elinkeinosuunnittelija.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaisesti sosiaalityöntekijän kelpoisuus: ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan sekä lisäksi maksamme rekrytointilisää. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, § 7).

Hakuaikaa on jatkettu 6.8.2021 klo 15:00 asti.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Helinä Honkanen puh. 050 4397368 tai sosiaali- ja terveysjohtaja Teija Eskola puh. 050 514 8673, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Tyrnävän sosiaali- ja terveyslautakunta

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaalityontekijan-virka-366320-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!