Sosiaalityöntekijän viransijaisuus
-

Julkaistu

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus

Meillä on haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUS, ajalle 9.5.2022-31.8.2022, työajalla 50-100%.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy pääasiallisesti sosiaalihuoltolain mukaiset asiakkuudet, palvelutarpeen arvioinnit, sosiaalipalvelujen palveluohjaus, virka-aikainen sosiaalipäivystys, sekä muut mahdolliset tehtävät.

Sosiaali- ja vammaispalveluiden tiimissä toimivat palvelupäällikkö, 5 sosiaalityöntekijää, 4sosiaaliohjaajaa, 2 perhetyöntekijää, työ- ja elinkeinosuunnittelija ja 2 kuntakokeilun omavalmentajaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain mukaisesti sosiaalityöntekijän kelpoisuus: ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Oman auton käyttö välttämätön.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan sekä lisäksi maksamme rekrytointilisää.

Virassa noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa. Sijaisuuteen valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002; 6 §) edellyttämä rikosrekisteriote. Sijaisuus on mahdollista täyttää jo hakuaikana, kun virkaan sopiva työntekijä löytyy.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 15. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Helinä Honkanen puh. 050 4397368, sähköposti helina.honkanen@tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaalityontekijan-viransijaisuus-437473-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!