Sosiaaliohjaajan toimen sijaisuus
-

Julkaistu

Sosiaaliohjaajan toimen sijaisuus

Meillä on haettavana

SOSIAALIOHJAAJAN TOIMEN sijaisuus ajalle 23.4.2021-4.3.2022.

Sosiaaliohjaajan keskeisiä työtehtäviä ovat mm. vanhempien kasvatustyön tukeminen perheen omia voimavaroja vahvistamalla ja perheen vuorovaikutusta lisäämällä. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu mm. lastensuojelun tehostettu perhetyö, sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö ja jälkihuoltonuorten ohjaus, sekä sosiaalihuoltolain mukainen palvelunohjaus ja neuvonta. Tarvittaessa sosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina palvelutarpeen arvioinneissa. Sosiaaliohjaaja työskentelee yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheisverkostojensa kanssa.

Sosiaali- ja vammaispalveluiden tiimissä toimivat palvelupäällikkö, 4 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa, 2 perhetyöntekijää sekä työ- ja elinkeinosuunnittelija.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä sekä yhteistyötaitoja ja kehittävää työotetta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002; 6 §) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 15.3.2021 klo 15. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Helinä Honkanen puh. 050 4397368.

Tyrnävän sosiaali- ja terveyslautakunta


Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaaliohjaajan-toimen-sijaisuus-342239-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!