Sosiaaliohjaajan määräaikainen toimi
-

Julkaistu

Sosiaaliohjaajan määräaikainen toimi

Meillä on haettavana

Sosiaaliohjaajan määräaikainen toimi 1.7.2021-31.12.2021

Haemme kehitysvammaisten työtoimintaan sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen toimeen ajalle 1.7.2021-31.12.2021. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, arkisin. Työsi on vastuullista sekä monipuolista ohjaus- ja avustamistyötä, asiakkaiden toimintakyvyn ja tarpeiden mukaisesti. Haemme joukkoomme idearikasta ammattilaista, joka on innostunut kehittämistyöstä sekä omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta kehitysvammatyöstä sekä korvaavien kommunikointimenetelmien käytöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK) (laki 272/2005 6 §) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS050 mukaan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, sekä hygieniapassia tai sen suorittamista koeajan aikana. Koeaika on 4 kuukautta, jonka aikana edellytämme sinulta lisäksi lääkehoidon osaamisen osoittamista. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Hakuaika päättyy 20.6.2021 kello 15:00 Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaaliohjaajan-maaraaikainen-toimi-368555/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!