-

Julkaistu

Sosiaaliohjaaja

Meillä on haettavana

SOSIAALIOHJAAJAN toimi, alkaen 3.10.2022 tai mahdollisimman pian

Sosiaaliohjaajan keskeisiä työtehtäviä ovat mm. vanhempien kasvatustyön tukeminen perheen omia voimavaroja vahvistamalla ja perheen vuorovaikutusta lisäämällä. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu mm. lastensuojelun tehostettu perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötyö ja osallistuminen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen. Tarvittaessa sosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina palvelutarpeen arvioinneissa ja lastensuojelutarpeen selvityksissä. Sosiaaliohjaaja työskentelee yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheisverkostojensa kanssa.

Sosiaaliohjaaja toimii osana sosiaalitoimiston tiimiä ja tekee tiivistä yhteisyötä erityisesti sosiaalityöntekijöiden kanssa. Yksikössä työskentelee palvelupäällikkö, viisi sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa ja kolme kotipalvelun perhetyöntekijää, työ- ja elinkeinosuunnittelija ja kaksi omavalmentajaa. Tarjoamme työntekijälle hyvän työyhteisön ja mahdollisuudet itsensä ja oman työnsä kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin pätevyys. Arvostamme kokemusta lastensuojelusta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan (6 kk) päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 5.10.2022 kello 15:00. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Helinä Honkanen, p. 050 439 7368, helina.honkanen@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sosiaaliohjaaja-470222-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!