Sairaanhoitajan sijainen
-

Julkaistu

Sairaanhoitajan sijainen

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee osaavaa, sydämellä työskentelevää SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 31.12.2022 saakka tehostettuun palveluasumisyksikkö Kotolaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Kotolassa sairaanhoitajan työpäivään kuuluu mm.; asukkaiden lääkehoito ja sen suunnittelu, lääkärinkiertojen toteuttaminen, omaisyhteistyö, verinäytteiden ottaminen, iäkkäiden hoitotyö sekä asukkaiden hoitosuunnitelmien ja RAI-arviointien tekeminen ja päivittäminen.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkkahinnoittelun 01HOI030 mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta.Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta sairaanhoitajan työstä erilaisissa työympäristöissä, sairaanhoitaja on Kotolan tiimin kantava voimavara, tärkeä hengenluoja ja vahva asiantuntija ja vaikuttaja. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuoro-, vaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta sairaanhoitajan työhön ja sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuaikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 11.10.2021 klo 16:00

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296, tehostettu palveluasuminen ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitajan-sijainen-383936-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!