Sairaanhoitaja / kotisairaanhoito
-

Julkaistu

Sairaanhoitaja / kotisairaanhoito

Oletko sairaanhoitaja ja haluaisit työskennellä kotisairaanhoidossa?

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄN sijaista 30.09.2021 saakka kokoaikaiseen päivä-työhön kotisairaanhoitoon. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Laillistettuihin ammatteihin opiskeleva voi tilapäisesti toimia ammattihenkilön tehtävässä, kun hän on suorittanut kaksi kol-masosaa (140 op) kyseiseen ammattiin johtavista opinnoistaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta iäkkäiden hoitotyöstä. Työssä tar-vitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta iäkkäiden hoitotyöhön, ja sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 03HOI030 mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista. Tarjoamme kehittyvän ja mukavan työyhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuajan aikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 30.04.2021 klo 15:00.

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050 -326 0296 ja palvelu-päällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-kotisairaanhoito-351534-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!