Psykiatrinen sairaanhoitaja
-

Julkaistu

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Oletko sairaanhoitaja ja haluaisit työskennellä sairaanhoitajana terveyskeskuksessa?

Tyrnävän kunta/ terveyspalvelut

hakee PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen tällä hetkellä 25.04.2022 saakka vähintään 40 % työajalle, suurempi osa-aikainen työaikaprosentti mahdollinen sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Katsomme eduksi kiinnostuksen, työkokemuksen ja osaamisen päihde- ja mielenterveystyöhön. Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkkahinnoittelun 01HOI030 mukaan (2569,46 €/kk). Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista. Hakijoilta odotetaan sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuaikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 30.11.2021 klo 16:00

Lisätietoja antaa: palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/psykiatrinen-sairaanhoitaja-395284/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!