Päiväkodinjohtajan virka
-

Julkaistu

Päiväkodinjohtajan virka

Tyrnävän kunnassa on haettavana vakituinen PÄIVÄKODINJOHTAJAN virka 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme innokkaaseen ja dynaamiseen tiimiimme päiväkodinjohtajaa. Toivomme, että laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen ja kehittäminen yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen toimijoiden kanssa on lähellä sydäntäsi.

Tehtävä

Päiväkodin johtajana vastaat yksikön pedagogisesta johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta sekä päivittäisistä esihenkilötehtävistä. Päiväkodinjohtajana olet osa varhaiskasvatuksen johtoryhmää, jossa pääset kehittämään koko kunnan varhaiskasvatustoimintaa.

Valinnassa arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, henkilöstöjohtamisen taitoa sekä organisointikykyä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Viran hoito alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on noin 3177 euroa. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset Kuntarekryn kautta 5.8.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
- 27.6- 8.7.2022 varhaiskasvatusjohtaja Riitta Kangasniemi,
puh. 050 368 6014, riitta.kangasniemi@tyrnava.fi
- 10.7-31.7. sivistysjohtaja Elina Vehkala sähköpostilla elina.vehkala@tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/paivakodinjohtajan-virka-453153/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!