Ohjaajan sijaisuuksia
-

Julkaistu

Ohjaajan sijaisuuksia

Haemme asumispalveluyksikkö Kipinään ohjaajan sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin. Etsimme sijaista ajalle 29.11.2021 - 4.9.2022 sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia lyhytaikaisia sijaisia ja sijaisia talvi- ja kesäloma sijaisuuksiin vuodelle 2022.

Asumispalveluyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua sekä kevyempää asumispalvelua ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ja vammaisille, aikuisille asiakkaille. Asiakaspaikkoja yksikössä on 14.

Työsi yksikössä on vastuullista, sekä monipuolista ohjaus-, avustamis- ja hoivatyötä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Työ on kolmivuorotyötä. Haemme mukavaan joukkoomme työstään innostuneita ammattilaisia, jotka omaavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme myönteistä asennetta kehittämistyöhön ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (Sote-Tes) mukaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 19.12.2021 kello 15.

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Lisätietoja: Yksikön esimies Sari Holappa puh. 040 480 7752 tai sari.holappa@tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ohjaajan-sijaisuuksia-396596-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!