Nuoriso-ohjaaja / hanketyöntekijä
-

Julkaistu

Nuoriso-ohjaaja / hanketyöntekijä

Meillä on haettavana nuoriso-ohjaajan/hanketyöntekijän määräaikainen toimi

Nuoriso-ohjaaja palkataan Nuorisotyötä yhteisöllisessä ympäristössä -hankkeeseen 11.10.2021 - 10.4.2022. Nuoriso-ohjaaja on aktiivisena toimijana sekä Kuulammen koululla (yläaste) että nuorten vapaa-ajan paikoissakin. Nuoriso-ohjaaja tekee nuorten kasvatus- ja ohjaustyötä erilaisissa ympäristöissä. Nuoriso-ohjaaja on helposti lähestyttävissä niin oppilaiden, opettajien, opiskeluhuollon kuin myös koulun muiden työntekijöiden sekä tarvittaessa tyrnäväläisnuorten huoltajien taholta. Lisäksi tehtäviin kuuluu nuorisotiloilla työskentelyä, verkko- ja jalkautuvaa nuorisotyötä yhdessä Tyrnävän kunnan nuorisopalveluiden muiden työntekijöiden kanssa.

Tehtävä pitää sisällään kasvatus- ja ohjaustyön ohella myös uusien työtapojen ja -muotojen kehittämistä yhdessä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen työtiimin kanssa. Tarjoamme monipuolista työtä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Nuoriso-ohjaajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi (AMK) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan/ nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Hakemukset tulee toimittaa 22.9.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta.
Haastattelussa voidaan käyttää etäyhteyksiä. Haastattelut tullaan järjestämään viikoilla 39-40. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävä täytetään 11.10.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä käytetään kahden (2) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Elina Huurre, elina.huurre@tyrnava.fi tai puhelintiedustelut 14.9.2021 klo 8-10 ja 20.9.2021 klo 15-17, p. 044 4971 240.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/nuoriso-ohjaaja-hanketyontekija-383521/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!