-

Julkaistu

Lähihoitajia

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee 4 LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä 1 LÄHIHOITAJAA sijaisuuteen. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuajan aikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Tarkempi kuvaus tehtävistä:

1 LÄHIHOITAJAA haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varahenkilötehtävään (uusi tehtävä) iäkkäiden palveluihin (tehostettu palveluasuminen/kotihoito) 14.2.2022 alkaen. Työ on varahenkilöstön toiminnan mukaisesti pääsääntöisesti kaksi-vuorotyötä ja siihen kuuluu kiertäminen kahden eri yksikön välillä. Työ edellyttää hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvissa toimintaympäristöissä.

1 LÄHIHOITAJAA haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2022 alkaen.

1 LÄHIHOITAJAA haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2022 alkaen.

1 LÄHIHOITAJAA haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2022 alkaen

1 LÄHIHOITAJAA haetaan sijaisuuteen ajalle 28.03.2022-31.08.2023.

Lähihoitajan työ on laaja-alaista ja monipuolista. Lähihoitaja toteuttaa kuntouttavaa hoitotyötä itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti, osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen, arvioi asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laatii niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asiakkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa lähihoitaja käyttää RAI-laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE sopimuksen palkkahinnoittelun 02SOS06A mukaan (tehtäväkohtainen palkka 2277,74 €/kk). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista. Valitun on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Työssä tarvitaan ammattitaitoa, hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta ja sitoutumista iäkkäiden hoitotyöhön.

Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Ajokortti välttämätön. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 16:00. Ilmoita hakemuksessa, jos haet vain tiettyjä tehtäviä.

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050 -326 0296, palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -6646474; sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajia-406948/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!