Lähihoitajan määräaikainen toimi
-

Julkaistu

Lähihoitajan määräaikainen toimi

Meillä on haettavana

Lähihoitajan määräaikainen toimi ajalle 1.7.2021-31.12.2021

Haemme nyt määräaikaista lähihoitajaa väliaikaisesti lisääntyneeseen asiakastyön tarpeeseen asumispalveluyksikkö Kipinään. Asumispalveluyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua sekä kevyempää asumispalvelua ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ja vammaisille, aikuisille asiakkaille. Lisäksi yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä kunnan työtoiminnan kanssa. Asiakaspaikkoja yksikössä on 14. Työ on kolmivuorotyötä ja edellyttää valmiutta tehdä useampia yövuoroja / per 3 viikon lista.

Työsi yksikössä on vastuullista, sekä monipuolista ohjaus-, avustamis- ja hoivatyötä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Haemme mukavaan joukkoomme työstään innostuneita ammattilaisia, jotka omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS06A mukaan. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, sekä hygieniapassia tai sen suorittamista koeajan aikana. Koeaika on 4 kuukautta, jonka aikana edellytämme sinulta lisäksi lääkehoidon osaamisen osoittamista. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toiveena on mahdollisimman nopea työn aloittaminen.

Hakuaika päättyy 20.6.2021 kello 15:00

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajan-maaraaikainen-toimi-368573/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!