Lähihoitaja kehitysvammaisten työtoimintaan
-

Julkaistu

Lähihoitaja kehitysvammaisten työtoimintaan

Meillä on haettavana

Lähihoitaja toimi

Haemme kehitysvammaisten työtoimintaan lähihoitajaa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, arkisin. Työsi on vastuullista sekä monipuolista ohjaus- ja avustamistyötä, asiakkaiden toimintakyvyn ja tarpeiden mukaisesti. Haemme joukkoomme idearikasta ammattilaista, joka on innostunut kehittämistyöstä sekä omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta kehitysvammatyöstä sekä korvaavien kommunikointi menetelmien käytöstä.

Lähihoitajan toimeen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS06A mukaan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, sekä hygieniapassia tai sen suorittamista koeajan aikana. Koeaika on 4 kuukautta, jonka aikana edellytämme sinulta lisäksi lääkehoidon osaamisen osoittamista. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Työ alkaa elokuussa.

Hakuaika päättyy 20.6.2021 kello 15:00

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-kehitysvammaisten-tyotoimintaan-368537-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!