Lähihoitaja / Asumispalveluyksikkö Kipinä
-

Julkaistu

Lähihoitaja / Asumispalveluyksikkö Kipinä

Vakituinen lähihoitajan toimi

Asumispalveluyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua sekä kevyempää asumispalvelua ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ja vammaisille, aikuisille asiakkaille. Asiakaspaikkoja yksikössä on 14. Haemme nyt joukkoomme lähihoitajaa.

Työsi yksikössä on vastuullista, sekä monipuolista ohjaus-, avustamis- ja hoivatyötä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Työ on kolmivuorotyötä. Haemme mukavaan joukkoomme työstään innostunutta ammattilaista, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme myönteistä asennetta kehittämistyöhön ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 04SOS06A mukaan. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, sekä hygieniapassia tai sen suorittamista koeajan aikana. Koeaika on 4 kuukautta, jonka aikana edellytämme sinulta lisäksi lääkehoidon osaamisen osoittamista. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 4.3.2021 kello 15:00

Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta tai osoitteeseen Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen merkintä haettavasta toimesta.

Lisätietoja: Yksikön esimies Sari Holappa puh. 040 480 7752 tai sari.holappa@tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-asumispalveluyksikko-kipina-341054/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!