-

Julkaistu

Lähihoitaja

Meillä on haettavana

LÄHIHOITAJAN sijaisuus ajalle heti - 31.12.2022

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle heti - 31.12.2022. Asumispalveluyksikkö Kipinä tarjoaa tehostettua sekä kevyempää asumispalvelua ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ja vammaisille asiakkaille. Asiakaspaikkoja yksikössä on 14.

Työsi yksikössä on vastuullista, sekä monipuolista ohjaus-, avustamis- ja hoivatyötä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Työ on 3 vuorotyötä. Haemme mukavaan joukkoomme työstään innostunutta ammattilaista, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 8§:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu mahdollinen soveltuva koulutus. Huomioimme haussa myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hygieniapassia.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Tyrnävän kunnan sosiaali- ja terveysosaston vuorotyöyksiköissä on käytössä rekrytointilisä ajalla 1.2.2022-30.9.2022 siten, että kun työn aloittaminen on sijoittunut ko aikavälille ja työsopimuksen kesto on vähintään kolme kuukautta, rekrytointilisä 500 euroa maksetaan kertapalkkiona.

Hakuaika päättyy 31.7.2022 kello 15:00
Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja: Yksikön esimies Sari Holappa puh. 040 480 7752 tai sari.holappa@tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-443685-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!