-

Julkaistu

Lähihoitaja

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä lähihoitajana iäkkäiden palveluissa; tehostetussa palveluasumisyksikössä ja kotihoidossa?

Tyrnävän kunta / iäkkäiden palvelut

hakee LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 06.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuajan aikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Lähihoitajan työ on laaja-alaista ja monipuolista. Lähihoitaja toteuttaa kuntouttavaa hoitotyötä itsenäisesti asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti, osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen, arvioi asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laatii niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asiakkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa lähihoitaja käyttää RAI-laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkkahinnoittelun 02SOS06A mukaan (tehtäväkohtainen palkka 2277,74 €/kk). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääkehoidon osaamisen osoittamista. Valitun on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Työssä tarvitaan ammattitaitoa, hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta ja sitoutumista iäkkäiden hoitotyöhön.

Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Ajokortti välttämätön. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 10.12.2021 klo 16:00

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-397573-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!