Koulunkäynninohjaajan sijaisuus
-

Julkaistu

Koulunkäynninohjaajan sijaisuus


Meillä on haettavana

koulunkäynninohjaajan sijaisuus ajalle 9.8.2021 - 4.6.2022.

Tehtävään valittava koulunkäynninohjaaja toimii Kirkkomännikön koulun esi- ja alkuopetuksessa yhdessä opettajan ja muiden koulunkäynninohjaajien kanssa. Koulunkäynninohjaajan työ sisältää kasvatus- ja ohjaustyötä ja tarvittaessa henkilökohtaista avustamista yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työhön voi kuulua lisäksi lääkehuollosta huolehtimista.

Näiden lisäksi työhön kuuluu valvontatyötä, oppimateriaalin valmistamista, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamista ja muita mahdollisia rehtorin määräämiä tehtäviä.

Koulunkäynninohjaajan työaika on 38.75 h/vko. Työaika voi vaihdella oppilaiden työjärjestysten ja muun toiminnan mukaan klo 7-17 välisenä aikana. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Valittavalta edellytetään lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus toimitetaan 14.5.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulunkaynninohjaajan-sijaisuus-359314/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!