-

Julkaistu

koulunkäynninohjaaja

Meillä on haettavana Koulunkäynninohjaajan tehtävä 5.8.2024 alkaen toistaiseksi.


Tehtävään valittava koulunkäynninohjaaja toimii Kirkkomännikön koulun erityisluokissa yhdessä opettajan ja koulunkäynninohjaajien kanssa. Koulunkäynninohjaajan työ sisältää kasvatus- ja ohjaustyötä ja henkilökohtaista avustamista yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työhön kuuluu lisäksi hoidosta ja lääkehuollosta huolehtimista. Näiden lisäksi työhön kuuluu valvontatyötä, oppimateriaalin valmistamista, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamista ja muita mahdollisia rehtorin määräämiä tehtäviä.

Koulunkäynninohjaajan työaika on 38,25 h/vko. Työaika voi vaihdella oppilaiden työjärjestysten ja muun toiminnan mukaan klo 7-17 välisenä aikana. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Valittavalta edellytetään lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemus toimitetaan 25.6.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulunkaynninohjaaja-tyr-01-21-24-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!