koulunkäynninohjaaja
-

Julkaistu

koulunkäynninohjaaja

Meillä on haettavana

koulunkäynninohjaajan erimittaisia sijaisuuksia. Yksi tehtävistä voidaan täyttää mahdollisimman pian jatkuen 22.12.2023 saakka. Kaksi tehtävistä alkaa 1.11. jatkuen joko 22.12.2023 tai 31.3.2024 saakka.

Tehtävään valittavat koulunkäynninohjaajat toimivat Kirkkomännikön koulun perusopetuksessa tai erityisluokissa yhdessä opettajan ja muiden koulunkäynninohjaajien kanssa sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajina. Koulunkäynninohjaajan työ sisältää kasvatus- ja ohjaustyötä sekä tarvittaessa henkilökohtaista avustamista. Työhön voi kuulua lisäksi oppilaan lääkehoidosta huolehtimista.

Tehtäviin sisältyy tarvittaessa oppilaan avustamista aamutoimissa, koulumatkoilla ja iltapäivätoiminnassa. Näiden lisäksi työhön kuuluu valvontatyötä, oppimateriaalin valmistamista ja muita mahdollisia rehtorin määräämiä tehtäviä

Koulunkäynninohjaajan työaika on 38,25 h/vko. Työaika voi vaihdella oppilaiden työjärjestysten ja muun toiminnan mukaan klo 7-17 välisenä aikana. Kokoaikaiseen työhön sisältyy aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaminen. Osa tehtävistä voidaan täyttää osa-aikaisena. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Voit halutessasi hakemuksessa kertoa toiveen työajasta ja/tai sijoittumisesta henkilökohtaiseen ohjaukseen, erityisluokkaopetukseen tai perusopetuksen yleisopetuksen ryhmiin.

Valittavalta edellytetään lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus toimitetaan 3.10.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulunkaynninohjaaja-tyr-01-3-23-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!