-

Julkaistu

Koulukuraattori

Meillä on haettavana

Koulukuraattorin määräaikainen tehtävä 8.8.-22.12.2022.

Koulukuraattori toimii sosiaalityön ja kasvatuksen asiantuntijana osana moniammatillista oppilashuoltoa. Koulukuraattori tukee ja ohjaa oppilaita koulunkäynnin eri ongelmatilanteissa, edistää kouluyhteisön hyvinvointia sekä tekee yhteistyötä oppilaiden perheiden kanssa. Kuraattori tukee oppilaiden oppimista ja hyvinvointia sekä sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia, toimii vahvassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa sekä toteuttaa ja kehittää moniammatillista verkostotyötä tavoitteena syrjäytymisen ehkäisy. Työn piiriin kuuluu Tyrnävällä useampia alaluokkien kouluja.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön. Työkokemus kuraattorin tehtävissä katsotaan valinnassa eduksi.

Valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n 1 momentissa tarkoitettu korkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto ja suoritettuna sosiaalialan aineopinnot tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä sekä soveltuvuus tehtävään.

Lisäksi valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tehtävään Kuntarekryn kautta 25.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulukuraattori-440865-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!