Järjestelmäasiantuntija
-

Julkaistu

Järjestelmäasiantuntija

Tyrnävän kunta hakee
JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tyrnävän kunnan tietohallinto vastaa kunnan ICT-palvelujen suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta sekä ICT-hankinnoista. Tietohallinnon työympäristön keskeisiä elementtejä ovat Windows-palvelimet, M365-tuoteperhe ja monitoimittajapohjainen infra.

Järjestelmäasiantuntija työskentelee tietohallinnossa tehtävinään palvelinympäristön, tietoliikenteen ja varmistusten ylläpito ja kehittäminen. Hän osallistuu myös hankintojen tekemiseen sekä lähitukeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ICT-alan koulutus. Edellytämme laaja-alaista ICT-alan työkokemusta. Arvostamme kokemusta hankinnoista ja projektinhallinnasta.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat liikkumista kunnan eri toimipisteiden välillä.

Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomus jo hakemusvaiheessa.

Työ alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja virkasuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 6.12.2021 klo 23.59 mennessä. Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta. Viran hakuaikaa on jatkettu. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja: Tietohallintopäällikkö Kai Skiftesvik, puh. 046 920 6047.
Kunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/jarjestelmaasiantuntija-391858/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!