-

Julkaistu

Hammaslääkäri

Tyrnävän kunta / Terveyspalvelut

Tyrnävän kunnan suun terveydenhuollossa on haettavana HAMMASLÄÄKÄRIN virka. Virka täytetään 1.9.2022 alkaen tai valittavan henkilön kanssa sovitun mukaisesti. Virka on kokoaikainen.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella.

Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme osaamista oikomishoidosta ja erityisesti apuoikojan tehtävistä. Myös kiinnostus oikomishoitoon ja siihen perehtymiseen voidaan katsoa eduksi valinnassa. Yksikössä käy säännöllisesti oikomishoidon erikoishammaslääkäri, jonka kanssa yhdessä hoitoa toteutetaan. Oikomishoidon lisäksi tarjoamme monipuolisia yleishammaslääkärin työtehtäviä kuuden hoitohuoneen suun terveydenhuollon yksikössä. Työntekijä siirtyy Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen liikkeen luovutuksen periaatteella.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy torstaina 18.8.2022 klo 16.00.

Lisätietoja antaa:
Aappo Keränen
vastaava hammaslääkäri
p. 044 497 1194 (tavoitettavissa 15.8. alkaen)
sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hammaslaakari-457418-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!