-

Julkaistu

Hammashoitaja

Tyrnävän kunta / Terveyspalvelut

hakee HAMMASHOITAJAa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tyrnävän terveyskeskuksen suun terveydenhuoltoon. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (hammashoitaja/lähihoitaja suun ja hammashoidon koulutusohjelma) tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yleisen virka- ja työehtosopimus (SOTE) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 01HOI040 mukaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta hammashoitajan työstä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jota voidaan räätälöidä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Työyksikössämme tehdään monipuolista perushammashoitoa ja työ on asiakaslähtöistä päivätyötä.

Käytössäsi on hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedut.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 29.11.2021 klo 16:00. Tehtävä alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa: vastaava hammaslääkäri Aappo Keränen p. 044 497 1194, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hammashoitaja-395490-1/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!