Äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettaja
-

Julkaistu

Äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettaja

Tyrnävän kunta hakee Kuulammen koulun yksikköön

äidinkielen ja kirjallisuuden päätoimista tuntiopettajaa ajalle 10.1.2022- 4.6.2022

Kuulammen koulussa on tällä hetkellä n. 460 oppilasta ja n. 40 opetushenkilöstön jäsentä. Koulussa toimivat yläkoulun 7.-9. luokat. Koulussamme toteutetaan vahvasti tiimiajattelua ja pyritään kehittämään oppiaineet ylittävää yhteistyötä. Missiomme on kasvattaa ammattitaitoisen henkilöstön ohjaamana vahvuutensa tuntevia, ahkeria ja hyvinvoivia nuoria, joilla on terve itsetunto ja valmiudet toimia globaalissa yhteiskunnassa.

Haemme joukkoomme erityisesti luku- ja kirjoitustaitojen monipuolisesta kehittämisestä kiinnostunutta ammattilaista, jolla on myönteinen ja vastuullinen työote. Tuntiopettaja työskentelee pääsääntöisesti tehostetun ja erityisen tuen oppilaiden kanssa, joten eduksi katsotaan tämäntyyppinen kokemus ja vahva eriyttämisosaaminen. Toimintakulttuurissamme korostuvat yhteistyötaidot sekä joustavuus. Lisäksi arvostamme aloitteellisuutta, monipuolista tieto- ja viestintätekniikan hallintaa sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään ennen tehtävän alkamista.
Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 1.12.2021 klo 15. Haastattelut voidaan järjestää myös videoyhteyksien kautta (Google Meet tai Microsoft Teams). Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Tiedustelut: rehtori Jaakko Niskanen (jaakko.niskanen@tyrnava.fi, 050 4396 000), apulaisrehtori Miikka Mattila (miikka.mattila@tyrnava.fi, 044 497 1006) tai hankekoordinaattori Elina Palola (elina.palola@tyrnava.fi, 050 3252 427)

Hae paikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/aidinkielen-ja-kirjallisuuden-tuntiopettaja-396173/


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!