Siirry sisältöön

» Etusivu /

Muuttajalle / Tonttipörssi

Tonttien hinnat vuonna 2015

 

Tonttipörssi

 

HIRVELÄ

Puhuttelevien peltomaisemien keskellä sijaitsevalla Hirvelän uudella asuinalueella ovat vuodenajat läsnä joutsenten kevätmuutosta, perunan kukinnasta ja elokuun viljan kypsymisestä aina talven hohtavaan hankimereen.

Hirvelän viihtyisällä alueella on tilaa 52 uudelle kodille. Tilavien ja aurinkoisten tonttien koot vaihtelevat 1100 m²-4000 m² välillä ja jokainen niistä rajautuu vähintään yhdeltä sivultaan puistoalueeseen. Alueen rakentamisessa kiinnitetään huomiota ekologiseen ja energiatehokkaaseeen rakentamiseen.

Tonttiesite

Asemakaavakartta

Rakentamistapaohjeet

PUUJAAKOLA

Puujaakolassa kohtaavat kaupunki- ja maaseutuasumisen parhaat puolet: modernia puutaloasumista keskellä maaseudun rauhaa. Tyrnävän kuntakeskuksen palvelut ovat lähellä ja Ouluun on nopea tieyhteys.  

Kevyenliikenteen reitit yhdistävät  Rantajaakolan, Puujaakolan ja Kotihalmeen toisiinsa. Valaistu ulkoilureitti jatkuu koko asemakaava-alueen halki.

Asemakaavakartta

Rakentamistapaohjeet

RANTAJAAKOLA

Rantajaakolan asuinalue sijaitsee maaseudun perinnemaisemassa palvelujen äärellä. Päiväkoti, koulut, terveyspalvelut, kirjasto- ja kulttuuripalvelut sekä kaupat sijaitseva enintään kilometrin etäisyydellä asuinalueesta. Vuoden 2014 alusta lähtien tontit ovat myös vuokrattavissa.

Tonttiesite

Asemakaavakartta

Rakentamistapaohjeet

 

ESKOLANPELTO

Eskolanpellon alue on lakeuden arvokkaaseen maisemaan sopeutuva omaleimainen omakotitaloalue. Alue sijaitsee Tyrnävän keskustaajaman kupeessa, Seppälän alueen pohjoispuolella. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ja kevyen liikenteen yhteydet keskustan palveluihin. Etäisyys kirkonkylän keskustaan on noin kilometri. Tonttien koot vaihtelevat välillä 1200-1600 m². Tonttien myyntihinta on 12,00 euroa/m² ja vuosivuokra 8 % tontin myyntihinnasta. Tonteille on jatkuva hakumenettely.

 

Asemakaavakartta

Rakentamistapaohjeet

Asemakaavakartta pohjoisosa

Rakentamistapaohjeet pohjoisosa

 

REMESKANGAS JA PESOSKANGAS

Remeskankaan ja Pesoskankaan asemakaava-alueet sijaitsevat Temmeksellä. Tonttien koot vaihtelevat 1100 - 1500 m². Myyntihinta 4 euroa /m² ja vuosivuokra 8 %.

Asemakaavakartta

 

TEOLLISUUSTONTIT:

 

PAAVOLANKANKAAN ASEMAKAAVA

Alue sijaitsee Kirkonkylän eteläosassa Tyrnäväjoen länsipuolella, rajoittuen koillisessa Keskikyläntiehen ja lännessä Korventiehen. Alueella on olemassa oleva kunnallistekniikka sekä kadut. Alue on suurelta osin rakennettua. Alueella toimii useita pienteollisuusyrityksiä ja lisäksi alueella on erilaista varastokäyttöä.

Asemakaavakartta

Vapaana olevat tontit ja hinnat löytyvät täältä

NIPSINKI TEOLLISUUSKYLÄN ASEMAKAAVA

Alue sijaitsee Tyrnävän kirkonkylän länsipuolella Mäläskänsuoran varressa sen pohjoispuolella n. 2,5 kilometrin päässä keskustaajamasta. Nelostieltä alueelle on matkaa hieman yli kaksi kilometriä.

Nipsingin teollisuuskylän asemakaava-alueella on vapaana teollisuustontteja. Tonttien hinta 2 € / m². Alueella on vesi- ja viemäriverkosto sekä tiestö valmiina.

Asemakaavakartta

Rakentamisohjeet

HAURUKYLÄN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVA

Alue sijaitsee valtatie 4:n E75 ja Haurukyläntien risteyksessä. Vt4 rajaa aluetta idässä ja Haurukyläntie etelässä.

Asemakaavakartta

Rakentamistapaohjeet

Lisätietoja tonteista:

 

Palvelusihteeri Teija Mikkonen, puh. 044 4971 051

 

etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

rakennusvalvonta@tyrnava.fi

                                       

Päivitetty 8.7.2015  Teija Mikkonen