tyrnava-0312.jpg

Työpajatoiminta

Tyrnävän Paja tarjoaa palveluita tyrnäväläisille nuorille (alle 29-vuotiaille), jotka ovat työttöminä tai ilman ammattitutkintoa, ammatillisen koulutuksen keskeyttäneet ja/tai tarvitsevat työ- sekä toimintakyvyn selvitystä. Tyrnävän pajan työmuotoja ovat mm. kodinhoidolliset tehtävät, puutyöt, kiinteistön huoltoon liittyvät tehtävät, käsityöt, autojen sisäpuhdistukset ja polkupyörien huoltotehtävät.

Pajalaiset suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä ohjaajien kanssa pienimuotoisia projekteja mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.  Paja on yhteisö, jossa työnteon ja sen ohessa annettavan työ-, ryhmä- ja yksilövalmennuksen avulla tuetaan pajalaista elämänhallintataidoissa sekä koulutukseen tai työhön hakeutumisessa.

Verso-toiminta

Tyrnävän pajan yhteydessä toimii keväällä 2015 aloitettu Verso- toiminta. Verso on starttipaja, jossa painopiste on vahvasti elämänhallinnallisissa asioissa kuten vuorokausirytmin korjaamisessa ja ylläpitämisessä, elämän mielekkyyden löytymisessä ja tarvittavien palveluiden hankkimisessa nuorelle. Suunnittelemme tulevaisuutta, kokeilemme erilaisia harrastuksia ja vierailemme mielenkiintoisissa paikoissa. Verso toimii tiistaisin ja perjantaisin.


Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä! Vaikket olisi kiinnostunut pajalle tai Versoon tulosta, mutta tarvitset apua esim. lomakkeen täyttämisessä niin tulethan käymään. :)
 

 

Pilvi Vuomajoki, Osallisuuskoordinaattori / työpajan vastaava ohjaaja
p. 050 362 8524, pilvi.vuomajoki@tyrnava.fi 

Petra Särkelä, nuoriso- ja työpajaohjaaja

p. 050 466 4796, petra.sarkela@tyrnava.fi 

 
Postiosoite:
Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

 

Tyrnävän pajan käyntiosoite:
Kunnankuja 2, 91800 Tyrnävä

 

Verson käyntiosoite:

Kunnankuja 2, 91800 Tyrnävä