tyrnava-0312.jpg

Jari Kurola_soveo.jpg

soveovalkoinen.JPG

Jari Kurola

p. +358407147480

jari.kurola@soveo.fi

Soveo Oy on vuonna 2015 perustettu Tyrnäväläinen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut mobiilisovelluksiin. Meitä yrittäjiä Soveolla on 5 henkilöä. Monialaisen suunnittelutiimimme ja osaamisemme ansiosta voimme kehittää sovelluksia tablet- ja älypuhelinlaitteisiin lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin. Tahdomme tarjota kuluttajille ja asiakkaillemme laadukkaita ja hyvätasoisia sovelluksia ja palveluita jokaiselle elämänalueelle. Soveon arvoina ovatkin laatu, palvelun tasokkuus ja ekologisuus. Sovellusten kehittämisessä meillä on pääteemana käyttömukavuus ja helppokäyttöisyys. Soveo Oy:n ensimmäinen julkaisu on Tähtitarjous-sovellus, joka tarjoaa yrityksille helpon ja nopean tavan markkinoida tuotteitaan itsenäisesti ja reaaliaikaisesti sekä mobiilisovelluksessa että internet-sivustolla.
Soveon tarina

Olen aina pitänyt hyvistä tarjouksista, mutta niiden löytäminen ei ole aina niin helppoa. Oma taloudellinen tilanteeni työttömänä ollessani ja kahden lapsen yksinhuoltajaisänä sai aikaan tarpeen, joka on konkretisoitunut Soveo Oy:n ja Tähtitarjous-palvelun muodossa.

Mistä saan poistotarjouksia, edullisia palveluita, muita hyviä tarjouksia ja kuinka löydän lähelläni olevat yritykset kätevästi? Lisäksi kaiken pitäisi löytyä kätevästi yhdestä paikasta ja nopeasti. Hetken vastausta etsiessäni totesin, että en mistään! Ajatus, että voisin saada läheltäni löytyvät tarjoukset samasta paikasta ilman paperimainosten tulvaa ja ilman aikaa vievää kauppojen omien internet-sivujen tai aikajanaltani piilotettujen Facebook-mainosten selailua alkoi saada ensimmäisiä muotojaan.

Esittelin muutamalle työttömälle ystävälleni ajatuksen Tähtitarjous-mobiilisovelluksesta, jolla voisi paikannusteknologian avulla löytää parhaat tarjoukset ja pientenkin yritysten palvelut. Päätimme yhdessä pohtia asiaa enemmän, jalostaa ajatusta ja luoda samalla työpaikat itsellemme näinä vaikeiden työllistymismahdollisuuksien aikoina.

Halusimme luoda palvelualanyrittäjille työkalun, jolla voi nopeasti tarjota asiakkaille edullisesti vapaina olevia aikoja kalenteristaan reaaliaikaisesti. Kaupanalan yrittäjille tahdoimme rakentaa työkalun, jolla voisi vähentää huomattavasti hävikkiään, muokata tarjousten hintoja vain sekunneissa ja käyttää poistotuotteita sisäänheittotuotteina. Halusimme luoda palvelun, jossa myös pienyrittäjillä on mahdollisuus tuoda omat tarjouksensa esille ilman valtavia taloudellisia panostuksia.

Kaikki tuntevat uskomattomat lehtijutut muoviämpäreitä jonottavista suomalaisista. Me haluamme olla myös luomassa niin sanottua ”muoviämpäri-ilmiötä” omalla tahollamme ja kehitimme siihen sopivan työkalun yrittäjille. Haluamme, että jokainen yrittäjä voi omalla supertarjouksellaan luoda itsekin asiakasvirtaa liikkeellensä edullisesti ja nopeasti. On toki selvää, etteivät pienyrittäjät voi aina pitää samanlaisia hintoja kuin suuret marketit, mutta uskomme, että silloin tällöin tehdyt ale-kampanjat tuovat yrityksiin ja liikkeisiin uusia asiakkaita toteamaan tuotteiden ja palveluiden laadun. Näin ensi kosketus asiakkaaseen on saatu ja jää murrettu. Haluamme, että me kuluttajat voimme löytää helposti huipputarjouksia läheltämme; missä tahansa, milloin tahansa, silloin kuin itse haluamme ja vain muutamalla napin painalluksella.

Jos sinäkin pidät hyvistä tarjouksista ja haluat olla luomassa kattavan palvelun tarjousten löytämiseksi voit auttaa meitä lataamalla ilmaisen Tähtitarjous-sovelluksen puhelimeesi ja tablettiisi. Tähtitarjous on meidän kuluttajien oma tarjous- / yritysnavigaattori.

Jari Kurola